✔ FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1200 KR

Integritetspolicy & Köpvillkor

Om Frisörgrossen

Företaget har sitt säte i Helsingborg. Företagets postadress Flottaregatan 12, 25467 Helsingborg.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@frisorgrossen.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@frisorgrossen.se.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan och ordern genomförts, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på
kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Observera att till dess att de beställda produkterna är erlagda med full betalning så äger Frisörgrossisten i Helsingborg AB samtliga beställda varor.

Leverans

Våra normala leveranstider är 2-4 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@frisorgrossen.se.

Alla ordrar över 1200kr exkl moms levereras fraktfritt. Vid ändring av leveranssätt, från företagspaket till ombud tillkommer en avgift på 150kr.
Ej uthämtade paket hos ombud returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 150kr

Alla varor är försäkrade om Frisörgrossistens fraktavtal används vid leveransen. Vi står för risken för varorna ända fram till din leveransadress. Om olyckan är framme måste du notera transportskadan direkt på fraktsedeln samt kontakta oss inom sju dagar.

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är exklusive moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Inredning

Då all vår inredning beställs efter kundorder så är den att betrakta som specialsortiment därför gäller ingen ångerrätt eller öppet köp.

Det åligger kundens ansvar att ta reda på information om mått så som höjd och längd innan beställning, samt att sedan kontrollera mot orderbekräftelse.

Det mesta av denna information finns på vår hemsida vid respektive artikel. Observera att vid inköp av frisörinredning så tillkommer frakt, 500kr - 1500kr beroende på vikt.

Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Hur går du tillväga vid reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@frisorgrossen,se där du anger ditt företagsnamn, organisationsnummer, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. 

Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Information om Cookies

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Personuppgifter

Genom att handla hos Frisörgrossen accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Frisörgrossen är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Betalleverantör

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är Företagsnamn, organisationsnummer, adress, e-postadress och telefonnummer.
Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är Svea Ekonomi.

Fraktbolag

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är företagsnamn, samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.

Nyhetsbrev

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas Företagsnamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder Mailchimp för utskick av nyhetsbrev.

Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om er hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Rätten att bli glömd

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser företaget raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Ansvarig för dataskydd

Frisörgrossen är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Ändringar till de Allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

FRISÖRGROSSEN

Vi är en frisörgrossist som säljer hårvårdsprodukter, frisörsaxar, frisörinredning och tillbehör från alla kända varumärken till grossistpriser. Ta del av exklusiva nyheter och kampanjer, beställ styckvis och när som helst på dygnet. ✔ Konkurrenskraftiga priser ✔ Snabb leverans ✔ Personlig service

SOCIAL MEDIA

KONTAKTA OSS

Tel: 042-16 10 16
Mail: info@frisorgrossen.se

Öppet butik:
Mån - Tors 08.00 - 16.00
Fredagar 08.00 - 14.00

Florettgatan 12
25467 Helsingborg
searchusercloseshopping-cartbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram